Vedno več ljudi se je fizično sposobnih potapljati in uživati v podvodnem svetu, vendar je zaradi neznanja potapljanje zanje še vedno črna luknja (še vedno je pojmovano kot nekaj nevarnega, težkega, težko dostopnega širokim množicam).
Iskanje:
ZAKAJ CEDIP

Razlogi zakaj se pridružiti CEDIP-u – ZIPS-u

 

 

CEDIP je organizacija, ki združuje profesionalne potapljaške inštruktorje. Vodilne osebe imajo več kot 40 let potapljaških izkušenj.

 

CEDIP je evropska organizacija, ki ima mednarodno vizijo in prisotnost.

 

Njen namen je pospeševanje kvalitetnega razvoja potapljanja, je zelo prilagodljiva, z namenom potapljati se z užitkom, lagodno in varno.

 

CEDIP -ova prednost je v boljšem poznavanju in razumevanju podvodnega sveta, z namenom njegove zaščite.

 

CEDIP je neprofitna organizacija, ki služi potapljaškim inštruktorjem, njen namen je zavzemati se zanje na nacionalnem in Evropskem nivoju, jim zagotoviti zadostno povračilo stroškov, za svoje usluge in aktivnosti po vsem svetu.

 

Danes ima CEDIP svoje organizacije v 17 državah. Znotraj CEDIP–a 2000 profesionalnih inštruktorjev izvaja svoje aktivnosti v 46 državah sveta.

 

S pristopom k CEDIP-u boste dobili možnost zavzemati se za svoje interese in boste sodelovali pri razvoju kvalitetnega potapljanja v svetu.

 

Vstopili boste na svetovni trg.

 

 

2007

 


Objavljeno: 24.3.2009 @ 09:42:33 Avtor: andrejf.